Halftijds projectmedewerker Beersel  (M/V/X)

 

Vertrekkende vanuit de realiteit van de lokale context biedt Pin een antwoord op het vraagstuk van integratie door een integrale aanpak. Door onderzoek, monitoring, opvolging en advies bouwen we mee aan een lokaal onthaal - en integratiebeleid.  

Via de methodiek van toeleiders in diversiteit zetten we ervaringsdeskundigen in migratie in als brugfiguren in verschillende projecten.

 

De functie 

Voor de gemeente Beersel zijn we op zoek naar een projectmedewerker, jij werkt zowel operationeel, beleidsmatig als strategisch. Jouw voornaamste doelstelling is het analyseren, sensibiliseren, informeren en begeleiden van inwoners met een migratieachtergrond in de gemeente Beersel. Het realiseren van een integrale aanpak door het bewaken van de doelstellingen, de kwaliteit, de opmaak van een rapportage en het doorvertalen naar het beleid in samenspraak met de integratieambtenaar. 

 

Wij vragen 

Een bachelor in een sociale richting of gelijkgesteld door ervaring van min. 5 jaar.  Kennis van de sociale kaart, integratiedecreet en hoge mate van zelfstandigheid. Administratieve vaardigheden, het voorbereiden van vergaderingen, verslagen maken en registratiesysteem opvolgen.

 

Wij bieden

Een halftijds contract van onbepaalde duur, verloning op bachelor niveau volgens de geldende barema’s. Flexibele werktijden, glijtijden en mogelijkheid tot bijscholing. Tenslotte bieden wij een gevarieerde jobinvulling in een innovatieve en lerende werkomgeving. 

 

Jij biedt 

Een goede kennis van het Nederlandse, Frans en eventueel aangevuld met een andere taal. Een zicht op integratie - en participatietrajecten met een voeling voor mensen met een migratieachtergrond. 

 

Jouw talent 

Je vindt het een uitdaging om mensen te overtuigen, inspireren en te motiveren. Het ontwikkelen en onderhouden van netwerken gaat jou gemakkelijk af. Zelfstandig taken vervullen en het overzicht houden in hectische situaties is een uitdaging voor jou. 

 

Wie zijn wij

Wij zijn een divers, jong en dynamisch team die zich engageren in ons werkingsgebieden Halle, Ninove en Vilvoorde. Dit met gedrevenheid, samenwerking en ondernemerschap als belangrijkste organisatiewaarden.

 

Solliciteren naar deze functie? 

Ben je enthousiast? Mail dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 14 april 2020 naar: sandra.kabongo@vzwpin.be

 

Steeds bereikbaarbaar voor vragen of extra informatie op telefoonnummer: 0499/35 15 90 

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.pinvzw.be 

 

“Als je het leuk vindt om zelfstandig te werken, te organiseren, mee te denken over procesverbeteringen en mensen met een migratieachtergrond te inspireren, motiveren en sensibiliseren, dan is dit een job voor jou!"

 

Hoofdkantoor

Kanaalbrugstraat 5E, 1500 Halle

02 304 48 45

Kantoren

Vandenpeereboomstraat 18, 1500 Halle

Schaarbeeklei 51-49,
1800 Vilvoorde

Oude Kaai 11, Ninove

Partners in Integratie