Nieuws10.03.2022

2021 in cijfers

2021 in cijfers
2021 in cijfers

Werken bij PIN

2021 was een druk jaar op vlak van personeel: we kenden een grote groei en in totaal startten er 31 nieuwe personen bij PIN. Dit ging zowel om vaste als tijdelijke werknemers. Hierdoor kwamen we in 2021 op een totaal van 59 medewerkers. Binnen deze groep vallen verschillende profielen:

  • starters
  • doorgroeiers
  • projectmedewerkers
  • projectverantwoordelijken
  • coaches en ondersteuners
  • (werkplek)studenten

Wil je weten wat de eerste vier profielen juist inhouden? Dat ontdek je op onze website

We zagen niet enkel mensen komen, maar ook mensen gaan. Dit is echter iets positiefs: in het totaal stroomden 10 medewerkers door naar een duurzame tewerkstelling. Dit wil zeggen dat ze bij PIN startten als een starter of doorgroeier en vervolgens een job vonden op de reguliere arbeidsmarkt. Een knap staaltje van de kracht van sociale economie als je het ons vraagt.

PIN als organisatie

Naast een aantal cijfers over het personeel, vermelden we graag een aantal cijfers over de organisatie zelf. Waar is PIN actief, hoeveel projecten lopen er, hoeveel mensen kregen hulp, ... . Dit schetst een beeld van wat onze toeleiders doen in hun dagelijkse job en waar PIN voor staat.

Wist je zo dat we in de zomer van 2021 het WSE-kwaliteitslabel behaalden? Het wat?! Lees er alles over in het nieuwsartikel dat we hierover schreven.

Klantentevredenheid

In 2021 startten we tenslotte met het meten van de klantentevredenheid en dit langs twee kanten: aan de ene kant polsten de toeleiders bij hun cliënten wat ze vonden van de dienstverlening en aan de andere kant informeerden de regioverantwoordelijken bij de lokale besturen hoe zij de samenwerking ervaarden. Met als resultaat twee mooie cijfers die niet mochten ontbreken.